John Mayer – The Age of Worry

THE AGE OF WORRY

Close your eyes and clone yourself
Build your heart an army
To defend your innocence
While you do everything wrong

Don’t be scared to walk alone
Don’t be scared to like it
There’s no time that you must be home
So sleep where darkness falls

Alive in the age of worry
Smile in the age of worry
Go wild in the age of worry
And say, “Worry, why should I care?”

Know your fight is not with them
Yours is with your time here
Dream your dreams but don’t pretend
Make friends with what you are

Give your heart then change your mind
You’re allowed to do it
‘Cause God knows it’s been done to you
And somehow you got through it

Alive in the age of worry
Rage in the age of worry
Sing out in the age of worry
And say, “Worry, why should I care?”

Rage in the age of worry
Act your age in the age of worry
And say, “Worry, get out of here!”

Advertisements

addiction : mellow and brokenhearted song

It’s not a silly little moment,
It’s not the storm before the calm.
This is the deep and dying breath of
This love that we’ve been working on.

Can’t seem to hold you like I want to
So I can feel you in my arms.
Nobody’s gonna come and save you,
We pulled too many false alarms.

We’re going down,
And you can see it too.
We’re going down,
And you know that we’re doomed.
My dear, we’re slow dancing in a burning room.

I was the one you always dreamed of,
You were the one I tried to draw.
How dare you say it’s nothing to me?  IMG_m5syv

I’ll make the most of all the sadness,
You’ll be a bitch because you can.
You try to hit me just to hurt me
So you leave me feeling dirty
Because you can’t understand.

We’re going down,
And you can see it too.
We’re going down,
And you know that we’re doomed.
My dear, we’re slow dancing in a burning room.

Go cry about it – why don’t you?
Go cry about it – why don’t you?

 My dear, we’re slow dancing in a burning room,

 Don’t you think we ought to know by now?
Don’t you think we should’ve learned somehow?

***Read More »

#125 Go Crazy !!



i used to be a die-hard fan of K-Pop. back in my college days ; especially in 7-word days; i was a fan of Super Junior (check here and here). i also loved SNSD, Big Bang, and so on and so on. moreover, one of my junior in boarding house was majoring in Korean Literature. cucok marocok. i knew about drama, movie, K-Pop and Korean entertainment industry from her.

but when i moved to Jakarta, i didn’t that updated anymore. my laptop was broken, so i used my mantan pacar’s laptop, with his modem also (ih, kere amaaattt). namanya minjem ya bok, ga berani buka yang aneh aneh. lambat laun pun kegemaran melototin mas mas ganteng MV Korea pun berkurang. paling cuman tau ada lagu / MV baru, nonton sekali, terus kalo suka ya di download.

but it all changed when i moved to my current boarding house. beda sama kosan sebelumnya yang sinyalnya galaunya ngalahin anak ABG, di kosan ini di provide WiFi, gretong. bahagialah akik. tadinya WiFi itu dipake buat hal hal agak berguna, semacam browsing resep (di browse doang, dicoba kagak) atau liat liat DIY (liat doang, dicoba kagak).

tau kan kalo punya jaringan internet lancar jaya, kita udah browsing sampe bego, sampe udah ga tau apa lagi yang mau di browsing ? nah, di saat akik nyampe di tahap apa-lagi-ya-yang-mau-dibrowse, maka akik bukalah situs perkhosipan paling gress soal perkoreaan, allkpop. mau nyari preview acara korea, ada. nyari gosip siapa pacaran sama siapa, ada juga. nyari info baju yang dipake artis A, juga ada !! lengkap surengkap. 

sampe akhirnya, beberapa hari kemaren baca kalo 2PM (silahkan di google ya, siapa mereka) bakal comeback* dengan lagu barunya. teaser**-nya udah wara wiri di yutub juga. 

sedikit trivia, si 2PM ini punya image ‘beastly’ gitu, manly banget. photoshoot mereka sering menonjolkan badan mereka yang kayak personal trainer di gym. lagu mereka juga kebanyakan dance song yang nge-beat dan nunjukkin kemampuan ngedance mereka. tadinya akik biasa aja sebiasa biasanya. never been a fan of 2PM tapi suka nonton reality show mereka. 

kenapa ? soalnya, mereka itu gobloknya ga ketulungan. pas foto ganteng ya ganteng, tapi ya aslinya gitu, bego + clumsy + konyol. mereka bahkan sempet bikin video klip parodi, saking konyolnya. sayangnya, di kuping akik lagu mereka jarang ada yang catchy. biasa aja gitu, masih kalah lah sama sodara kembarnya, 2AM (silahkan di google kalo bingung). apalagi katanya lagu comeback nya ditulis sendiri sama mereka. jadi low expectation gitu lah.

etapi aku salah sodara sodara. pas liat MV nya, hatiku langsung kesirep (mas John Mayer, uscita dulu yaaaaaa…). lagunya dance song gitu, upbeat dan MV nya juga seru + goblok bingit. fun banget ngeliatnya.


(eh bisa dibuka ga itu pideo ?)

yang paling disenengin dari MV ini : anak anak 2PM keluar gilanya semua, LOL. karena emang judulnya Go Crazy, makanya dikeluarinlah semua kegilaan mereka. mulai jadi baju aneh aneh (please look at Junho outfit ya) sampe dance bapak bapak mabok (Nichkhun, runtuh sudah semua image manismu). dance utamanya, dance ngegas motor, gampang banget diikutin dan potensial jadi signature dance mereka (semacam Sorry Sorry nya Suju lah ya). lagunya juga ear-catchy banget, mudah diikuti dan bikin semangat. simpelnya, this MV has it all. way to go, 2PM !! *ikutan ngegas motor*

gara gara liat MV ini, akhirnya jadi liat MV yang lain dan merembet rembet ngeliatin MV grup lain. apalagi dengan banyaknya grup baru, jadi makin seru aja ini K-Pop. should i really back to be that so-called fangirl ? *ditabok suami*

oh, you can check a fun quiz about 2PM here
well, happy sunday people !!

Note :
comeback itu istilah yang dipake kalo ada idol / artis yang ngerilis album/single baru
teaser itu maksudnya sneak-peek gitu. biasanya berupa foto si artis di MV atau potongan MV nya.

PS : i tried to write in english. etapi kok susah. sure, writing in english need A LOT of practice and consistency, huhu

#122 XO



am not a fan of Beyoncé. ndak benci juga, tapi ya biasa aja. but I admit that she has amazing voice plus body ciamik yang tetep langsing meskipun abis lairan. beberapa lagunya lumayan familiar pas karaokean, but still, biasa aja.

sampai akhirnya beredar kabar kalo idolaku sepanjang jaman, John Clayton Mayer, bikin cover salah satu lagunya mbak Bey yang paling hits, XO. lagu ini sering bingit dinyanyiin konco konco pas karoke, jadi yaaa, tau lah ya lagunya yang mana. sebelumnya mas Mayer cuman pernah beberapa kali nyanyiin cover nya live.

sebagai groupies fans nya mas Mayer, daku pun langsung nyari cover version nya ini. pertama denger biasa aja. cungguh. ‘ah, cuman akustik version doang ini mah’. dan playlist pun berlanjut tanpa lagu ini.

sampe entah kesambet apa beberapa hari yang lalu, kok rasanya pengen ndengerin lagi versinya mas Mayer. kali ini ndengerinnya khusyuk, pake headphone pas kantor sepi. dan sekali lagi hatiku kesirep sama suaranya mas Mayer. lagunya jadi manis + lembut banget. plus pake ada suara harmonika (apa pianika ya ?) yang bikin lagunya makin syahdu. so udah pasti, lagu ini pun langsung masuk playlist permanen.

penasaran kaaaaan… (nggaaaaak)
here’s the audio. coba di dengerin pake headphone, pas sekeliling lagi sepi. kalo perlu sambil merem plus atur napas. (ini ndengerin lagu apa meditasi sih ?)


baby, love me lights out !!

#115 Details in the Fabric

Calm down
Deep breaths
And get yourself dressed instead
Of running around
And pulling on your threads
And breaking yourself up

If it’s a broken part, replace it
If it’s a broken arm, then brace it
If it’s a broken heart, then face it


And hold your own
Know your name
And go your own way
Hold your own
Know your name
And go your own way

And everything will be fine

Hang on
Help is on the way
And stay strong
I’m doing everything

Hold your own
Know your name
And go your own way
Hold your own
Know your name
And go your own way

And everything, everything will be fine
Everything

Are the details in the fabric
Are the things that make you panic
Are your thoughts results of static cling?

Are the things that make you blow
Hell, no reason, go on and scream
If you’re shocked it’s just the fault
Of faulty manufacturing.

Everything will be fine
Everything in no time at all
Everything

Hold your own
And know your name
And go your own way


Are the details in the fabric (Hold your own, know your name)
Are the things that make you panic
Are your thoughts results of static cling? (Go your own way)

Are the details in the fabric (Hold your own, know your name)
Are the things that make you panic (Go your own way)
Is it Mother Nature’s sewing machine?

Are the things that make you blow (Hold your own, know your name)
Hell no reason go on and scream
If you’re shocked it’s just the fault (Go your own way)
Of faulty manufacturing

Everything will be fine
Everything in no time at all
Hearts will hold