John Mayer’s Songs for Hard Times

howdy people ! kalo lo sedang membaca blogpost ini, maka bisa dipastikan lo lagi gabut, seperti gue yang entah kenapa kok ujug ujug kesambet bikin post ini. 

so yeah, gue sedang mengkarantina diri karena coronavirus ini, dan gue harus admit, gue udah bosen gilak. 24 jam bareng anak dan suami tanpa jeda itu melelahkan ya mwahahaha. ya gimana ngga, dikit dikit ada yang manggil, rebahan dikit udah didusel-dusel. lelah aku bundaaaa, bosen liat kasur sama kompor, hahaha.Read More »

John Mayer’s Heartbreak Anthems

People know John Mayer as a controversial playboy and douchebag, due to his previous years dating Hollywood public figures, and interviews. He’s also known as a columnist, watch nerd and right now hosting his own live show in Instagram, Current Mood.

But behind all those gossips and social media presence, he’s always been a prolific guitarist and songwriter. In his early works, he’s already demonstrated a great skill in playing guitar. He even got a customized version of Fender’s Stratocaster and in 2016, signed a deal to create custom guitar with PRS, called PRS Silver Sky. He’s also a songwriter, known writing honest and heartfelt lyrics.

8ed433550878f64085f8ed52db519ed1Read More »

do you know him ?

jadi, buanyak yang nanya ke gue, sebenernya John Mayer nih saha sih, bwahahaha. padahal ya tinggal googling aja Rosalinda, langsung terpampang nyata deh biografinya di layar hape. terus banyak juga yang nanya sejak kapan gue suka sama Mayer ini. banyak yang ngira gue suka sama dia sejak doi pertama kali muncul. padahal aslinya ngga, hahaha.Read More »

John Mayer’s New Light

27_John_Mayer_New_Light_Premium_Content_YouTube_(1)

ada yang spesial di bulan Mei ini lhoooo, selain ulang tahun ambo. apakah ituuu ? yak bener banget, mas Mayer idolaku release lagu baru ternyataaaa. ini lagu baru setelah The Search for Everything kelar. and the most important thing, release nya pas aku ulang tahun dooooong, berasa spesial bener kayak martabak keju deh gue. *penting *iyain aja plis.Read More »

John Mayer – Back To You

Back to you
It always comes around
Back to you
I tried to forget you
I tried to stay away
But it’s too late

Over you
I’m never over
Over you
It’s something about you
It’s just the way you move
The way you move me

Yeah, I’m so good at forgetting
And I quit every game I play
But forgive me, love
I can’t turn and walk away this way

Back to you
It always comes around
Back to you
I walk with your shadow
I’m sleeping in my bed
With your silhouette

Yeah, should’ve smiled in that picture
If it’s the last that I’ll see of you
It’s the least that you could not do

Leave the light on
I’ll never give up on you
Leave the light on
For me, too [3x]
Yeah

Back to me
I know that it comes
Back to me
Doesn’t it scare you
Your will is not as strong
As it used to be

582fa2c542f6c9f8c8cea8e5c1a9976f--give-up-on-you-never-give-up